Logo Politic.nl
Politic.nl : Organiseren, communicatie en presentatie
 

Politic.NL verzorgt de communicatie, organisatie en presentatie van uw activiteiten.

InformatieCasesReferentiesProducten

Campagne

Campagne


 

 

Politic•NL heeft de mogelijkheden in huis om uw campagne als politieke partij of persoon vorm te geven. Politic•NL is politiek onafhankelijk en wij zetten ons per verkiezing in voor één politieke partij.

Wij stellen u zeker niet teleur als u hier geen opsomming vindt van wat wij voor wie tot stand brachten. Zoja, dan bent u een concurrent. Wij werken met een wederzijdse geheimhoudingsverklaring zodat partijen, evenals wijzelf, beschermd zijn en anderen niet van uw en onze ideeën profiteren (zei ook onder referenties). Alleen zo garanderen u en wij een unieke campagne.

Zo'n unieke campagne is een campagne gebaseerd op een analyse van waaruit uw positionering en aanpak wordt bepaald. Soms is dat leuk en soms in het begin ook confronterend; op basis daarvan bepalen we gezamenlijk de strategie en de thema's en werken deze uit naar uitgangspunten, doelstellingen en doelgroepen. Daarnaast staan ons veel communicatiemiddelen ter beschikking om de campagne te ondersteunen, zoals een digitale nieuwsbrief en uiteraard een breed netwerk op verschillende terreinen.

 

Wij werken met "de beste" specialisten op communicatiegebied en stellen voor iedere campagne een uniek team samen voor een optimale vormgeving en inhoud van uw campagne. Daarom alleen al zal geen enkele campagne hetzelfde zijn. Jaar in jaar uit. Naast het vormgeven hebben van de campagne bieden wij u ook volledige redactionele ondersteuning. Verder kunt u op onze creativiteit rekenen voor het ontwerpen van origineel en uniek campagnemateriaal, begeleiden van drukwerk, en alle overige zaken die van belang zijn om uw doelgroepen te bereiken.

Doordat wij zowel op de terreinen van  politiek, burger en het bedrijfsleven werken, vormen wij een continue klankbord, ook los van uw op hande zijnde campagne of urgentie. Politic•NL maakt uw campagne tot een eigen creatie dat uw doelgroep zal aanspreken.

Het politieke krachtenveld is niet alleen complex, maar kan ook per dag wisselen. Inzicht in politieke verhoudingen en processen zijn van wezenlijk belang om succes te waarborgen. Niet alleen politiek inzicht leidt tot het gewenste resultaat, maar alleen in combinatie met "het kunnen meevoelen en weten wat er in de samenleving wordt ervaren", overleeft uw gedachtengoed en partij. Dus: "wordt uw boodschap door de keizers juist geïnterpreteerd?"

Politic•NL is een initiatief van Keyservice B.V. Politic•NL is onafhankelijk en geeft partijen de kans via deze website kennis te delen. Zoekt u een waardevolle partner om uw campagne tot een succes te maken, dan is Politic•NL de partner die u zoekt.

 

Handige links
 

Gastsprekers


Campagne

Bijeenkomst

Event


Programma
 

 

 


Stichting Politiek Café Regio 't Gooi
RadioPolitiek.com
Keyservice

Politic.nl | Postbus 222
3740 AE Baarn | T 0900-POLITIC
E-mail | www.politic.nl
         Colofon | Zie www.keyservice.nl
     Vacatures | Aanmelden nieuwsbrief
     All Rights Reserved © 2005 Keyservice B.V. Disclaimer | Algemene Voorwaarden