Logo Politic.nl
Politic.nl : Organiseren, communicatie en presentatie
 

Politic.NL verzorgt de communicatie, organisatie en presentatie van uw activiteiten.

InformatieCasesReferentiesProducten

SC
Foto

Strategische Communicatie (SC)

 

 

Strategische communicatie is het inzetten van communicatie(middelen) als strategisch instrument. Het belangrijkste doel is het motiveren van mensen door duidelijkheid te scheppen waarmee weerstanden worden voorkomen bij organisatorische veranderingen, crises en alle voorkomende zaken waar strategische doelen bereikt moeten worden.

Soms gaat het om een (dreigende) crisis, een gerichte lobby, een reorganisatie, een ontslagronde of implementatie van een nieuwe manier van werken. Soms gaat het om continue advisering en begeleiding, intensief of minder intensief. In alle gevallen gaat het om mensen, hun belangen en niet te vergeten: hun emoties.

Doelgericht en creatief worden strategische (communicatie)plannen ontwikkelt én geïmplementeerd, in voortdurende samenwerking met de opdrachtgever. Ondersteuning wordt aan klanten geboden door waarde toe te voegen op het kruispunt waar beleid en uitvoer samen komen door het plannen, stroomlijnen en optimaliseren van communicatie.

Ook bij positionering van de klant, het product of onderwerp worden de opdrachtgevers actief gesteund. Soms gaat het om een (dreigende) crisis, een gerichte lobby, een media-actie, een beursintroductie of aandelenemissie. Soms gaat het om continue advisering en begeleiding, intensief of minder intensief.

Politic•NLhelpt u bij het uitdenken en uitvoeren van uw Politiek Strategische Communicatie. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en delen SC van Politic•NL grofweg als volgt in:

 

Handige links
 

 


Café Politiek

Radio Politiek

Gastsprekers

  


RadioPolitiek.nl

Politic.nl | Postbus 222
3740 AE Baarn | T 035-5238181
E-mail | www.politic.nl
         Colofon | Zie www.keyservice.nl
     Vacatures | Aanmelden nieuwsbrief
     All Rights Reserved © 2005 Keyservice B.V. Disclaimer | Algemene Voorwaarden